За подобро искуство, модификувајте го вашиот прелистувач на CHROME, FIREFOX, OPERA или Internet Explorer.
  • Golf 5 GT
  • Golf 5 GT
  • Golf 5 GT
  • Golf 5 GT
Опис
Цена: : 3,900.00 € (фиксна)
Тип : Се продава
Датум : јуни 18, 2019
Локација: : Savo Taseski

GOLF 4 2008

2.0

Diesel

GT

170 PS* Вашиот телефонски број ќе биде прикажан за објавување на авторот
Слицни Огласи
Врв