За подобро искуство, модификувајте го вашиот прелистувач на CHROME, FIREFOX, OPERA или Internet Explorer.
  • Luksuzen stan vo Ohrid
  • Luksuzen stan vo Ohrid
  • Luksuzen stan vo Ohrid
  • Luksuzen stan vo Ohrid
  • Luksuzen stan vo Ohrid
Опис
Цена: : 57,000.00 € (фиксна)
Тип : Се продава
Датум : јуни 18, 2019
Локација: : 120

Se prodava luksuzen stan vo ohrid vo nova izgradba vo 2015 godina .

Na unica asnom 11 . Vo izgradenite zgradi na lumtrim .

kopleten so namestaj 73 kvadraten sopstven parking nema ziveano nikoj za kontakt telefon

Emran /070738094/00393450317300* Вашиот телефонски број ќе биде прикажан за објавување на авторот
Врв